بیوگرافی و عکس‌های هانیه توسلی/ تصاویر

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

هانیه توسلی در سال ۱۳۷۹ با بازی در سریال غریبه، به عرصه بازیگری تلویزیون وارد شد. اما حضور او در سینما با فیلم شام آخر (۱۳۸۰) به کارگردانی فریدون جیرانی بود که آغاز شد.

اول صبح؛ هانیه توسلی در سال ۱۳۷۹ با بازی در سریال غریبه، به عرصه بازیگری تلویزیون وارد شد. اما حضور او در سینما با فیلم شام آخر (۱۳۸۰) به کارگردانی فریدون جیرانی بود که آغاز شد. هانیه توسلی در ۱۷ خرداد ۱۳۵۸ در همدان متولد شد.

چکیده‌ای از بیوگرافی هانیه توسلی

1171872_307

نام: هانیه توسلی

متولد: ۱۷ خرداد ۱۳۵۸ همدان، ایران

ملیت: ایرانی

تحصیلات: کارشناسی نمایشنامه‌نویسی

پیشه: بازیگر

زمینه فعالیت: تئاتر، تلویزیون و سینما

سال‌های فعالیت: ۱۳۷۸–اکنون

وضعیت تاهل: مجرد

او از ۱۷ سالگی کار تئاتر را به صورت آماتور در همدان شروع کرد و در سال ۱۳۷۸ برای تحصیل در رشته نمایشنامه‌نویسی در دانشگاه آزاد اسلامی تهران به تهران آمد.

هانیه توسلی در خانواده‌ای با چهار خواهر بزرگ‌تر از خود بزرگ شد. پدرش، نقی توسلی، سرهنگ سابق ژاندارمری بود که در سال ۱۳۷۸ درگذشت. هما، خواهر بزرگ هانیه، مترجم است. مهسا، خواهر دوم او، جراح مغز، یک خواهر دیگر به نام هدیه دارد که در کشور آمریکا خواننده است و طناز، خواهر کوچک‌ترش، در رشته طراحی شهری تحصیل کرده است.

ac-image-WA1655352539Y0-780x470

زندگی هنری هانیه توسلی

هانیه توسلی از علاقه‌مندان به عکاسی و نقاشی است و فیلم‌های دیگه چه خبر!؟ (تهمینه میلانی) و هامون (داریوش مهرجویی) تأثیر زیادی بر او گذاشته‌اند. او در سال ۱۳۸۲ با بازی در نمایش پدر دوست داشتنی به کارگردانی محمد یعقوبی، توجه نصرالله قادری را که داور جشنواره تئاتر تبریز بود، جلب کرد و به این ترتیب، برای بازی در نمایش پدر انتخاب شد.

60

هانیه توسلی در سال ۱۳۷۹ با بازی در سریال غریبه، به عرصه بازیگری تلویزیون وارد شد. اما حضور او در سینما با فیلم شام آخر (۱۳۸۰) به کارگردانی فریدون جیرانی بود که آغاز شد.

توسلی در سال ۱۳۸۱ با بازی در فیلم شب‌های روشن به کارگردانی فرزاد موتمن، برنده تندیس بهترین بازیگر نقش اول زن از هفتمین جشن خانه سینما شد. هانیه توسلی در طی سال‌های فعالیت خود در سینما و تلویزیون، در فیلم‌ها و سریال‌های متعددی ایفای نقش کرده است.

هانیه توسلی بازیگر محبوب و پرکار ایرانی است که در سال‌های اخیر، با بازی در سریال‌های تلویزیونی، به شهرت زیادی دست یافته است. اوج شهرت او به نقش‌آفرینی‌های موفقش در سریال‌های وفا و میوه ممنوعه بازمی‌گردد.

54

وضعیت تاهل هانیه توسلی

در سال‌های اخیر، بارها شایعاتی مبنی بر ازدواج هانیه توسلی با افراد مختلف منتشر شده است. اما این بازیگر هر بار این شایعات را تکذیب کرده و گفته است که مجرد است.

62

علایق شخصی هانیه توسلی

• هانیه توسلی عاشق گربه‌ها است وی گربه‌های خیابانی را به سرپرستی می‌گیرد و از آن‌ها مراقبت می‌کند. از نظر او گربه‌ها حیواناتی مهربان و دوست‌داشتنی هستند و وی از اینکه می‌تواند به آن‌ها کمک کند، خوشحال است.

59

• عکاسی یکی از هنرهای مورد علاقه هانیه توسلی است. از کودکی به عکاسی علاقه داشت و همیشه از دوربین پدرش استفاده می‌کرده. در دوران نوجوانی و جوانی، عکاسی را به صورت جدی‌تر دنبال کرد و در کلاس‌های عکاسی شرکت کرد.

• یکی از بازیگران مورد علاقه هانیه توسلی، خانم لیلا حاتمی است. او یکی از بهترین بازیگران زن سینمای ایران است که بازی‌های درخشانی در فیلم‌های مختلف داشته است وی همچنین از بین بازیگر‌های خارجی، به ایزابل هوپر فرانسوی علاقه دارد.

55

جوایز و افتخارات هانیه توسلی

هانیه توسلی، بازیگر محبوب و پرکار ایرانی، در طول دوران فعالیت خود، جوایز و افتخارات متعددی را کسب کرده است.

• در سال ۱۳۸۱، برای بازی در فیلم «شب‌های روشن»، موفق به دریافت تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن از هفتمین جشن خانه سینما شد. این جایزه، اولین جایزه مهم هانیه توسلی بود و او را به عنوان یک بازیگر توانمند معرفی کرد.

• توسلی در سال‌های بعد، بارها نامزد دریافت جوایز مختلف شد. او در سال ۱۳۸۲، برای بازی در فیلم «شب‌های روشن»، نامزد دریافت تندیس حافظ بهترین بازیگر زن نیز شد.

• در سال ۱۳۸۳، هانیه توسلی در فیلم «جایی برای زندگی» نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از بیست و سومین جشنواره فیلم فجر شد.

• هانیه توسلی در سال ۱۳۸۴، در فیلم «زمان می‌ایستد» نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از بیست و چهارمین جشنواره فیلم فجر شد.

• در سال ۱۳۸۸، هانیه توسلی در سریال «میوه ممنوعه» نامزد دریافت تندیس حافظ بهترین بازیگر زن شد.

• در سال ۱۳۸۹، هانیه توسلی در فیلم «داروها» نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر شد.

• در سال ۱۳۹۱، هانیه توسلی در فیلم «دهلیز» به کارگردانی بهروز شعیبی، موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از سی و یکمین جشنواره فیلم فجر شد.

• هانیه توسلی در سال ۱۳۹۲، برای بازی در فیلم «دهلیز»، نامزد دریافت تندیس جشنواره بهترین بازیگر نقش اول زن در هفتمین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران نیز شد.

• در سال ۱۳۹۳، هانیه توسلی برای بازی در فیلم «دهلیز»، نامزد دریافت تندیس حافظ بهترین بازیگر زن در چهاردهمین جشن حافظ نیز شد.

• در سال ۱۳۹۶، هانیه توسلی در فیلم «سوءتفاهم» نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از سی و ششمین جشنواره فیلم فجر شد.

• در سال ۱۳۹۸، هانیه توسلی برای بازی در فیلم «دهلیز»، نامزد دریافت تندیس حافظ بهترین بازیگر زن در نوزدهمین جشن حافظ نیز شد.

هانیه توسلی، با بازی در نقش‌های مختلف و متنوع، ثابت کرده است که بازیگری توانمند و بااستعداد است. او در طول دوران فعالیت خود، جوایز و افتخارات متعددی را کسب کرده است و یکی از بازیگران محبوب و پرکار سینمای ایران است.

58

آثار هنری هانیه توسلی

سینمایی

چرا گریه نمی‌کنی؟ (۱۴۰۱)

بی‌صدا حلزون (۱۳۹۸)

جهان با من برقص (۱۳۹۷)

«جهان+با+من+برقص»++فیلم+سینمایی+

ایده اصلی (۱۳۹۷)

ما همه با هم هستیم (۱۳۹۷)

کلمبوس (۱۳۹۷)

سوءتفاهم (۱۳۹۶)

گرگ‌بازی (۱۳۹۶)

بن‌بست وثوق (۱۳۹۵)

مادری (۱۳۹۵)

سیانور (۱۳۹۴)

نقطه کور (۱۳۹۴)

قشنگ و فرنگ (۱۳۹۴)

هفت ماهگی (۱۳۹۴)

7 ماهگی

شکاف (۱۳۹۳)

نهنگ عنبر (۱۳۹۳)

سه ماهی (۱۳۹۲)

خط ویژه (۱۳۹۲)

مردن به وقت شهریور (۱۳۹۲)

به خاطر پونه (۱۳۹۱)

دهلیز (۱۳۹۱)

ابرهای ارغوانی (۱۳۹۰)

زندگی خصوصی (۱۳۹۰)

مادر پاییزی (۱۳۹۰)

ندارها (۱۳۸۹)

آقا یوسف (۱۳۸۹)

عصر روز دهم (۱۳۸۸)

کیفر (۱۳۸۸)

شیرین (۱۳۸۷)

صد سال به این سال‌ها (۱۳۸۶)

عاشق (۱۳۸۵)

غیرمنتظره (۱۳۸۵)

زمان می‌ایستد (۱۳۸۴)

عصر جمعه (۱۳۸۴)

دیشب باباتو دیدم آیدا (۱۳۸۳)

کافه ستاره (۱۳۸۳)

یک شب (۱۳۸۳)

جایی برای زندگی (۱۳۸۲)

شب‌های روشن (۱۳۸۱)

گاهی به آسمان نگاه کن (۱۳۸۱)

اثیری (۱۳۸۰)

شام آخر (۱۳۸۰)

آخر بازی (۱۳۷۹)

تلویزیون و فیلم کوتاه

غریبه (۱۳۷۹)

وفا (۱۳۸۴)

میوه ممنوعه (۱۳۸۶)

ممنوعه

شمس‌العماره (۱۳۸۸)

روی جاده نمناک (۱۳۸۰)

فیلم کوتاه  

دیروقت (۱۳۸۳) فیلم کوتاه

سه ماهی (۱۳۹۲) فیلم کوتاه    

شبکه خانگی

قلب یخی (فصل سوم) ۱۳۹۱    

شاهگوش (۱۳۹۲)

ابله (۱۳۹۳)

گیسو (عاشقانه۲) (۱۳۹۹)

گیسو 4پ

زخم کاری (۱۴۰۰)

آکتور (۱۴۰۱)

مگه تموم عمر چندتا بهاره (۱۴۰۱)

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
دیدگاه
پربازدیدها
آخرین اخبار